Over ons

SchietJeKiekje.nl is niet zomaar een photobooth. Bij ons krijgt u een totaalbeleving die u nergens anders in Limburg zult vinden. Niet alleen zijn ons opblaasbare Fotohuisje en onze echte Paardentrailer photobooth uniek in Zuid-Limburg, maar ook krijgen uw gasten bij ons standaard de gehele huurperiode ervaren begeleiding bij het gebruik van de photobooth en de kiekjes worden direct en razendsnel (binnen een minuut) afgedrukt op een professionele fotoprinter! Daarnaast staan wij inmiddels zeer bekend in de regio Limburg vanwege ons unieke concept, waarbij we altijd met heeeeeeel veel (maar echt heel veel!) props en attributen aanwezig zijn, waardoor uw gasten een zeer ruime keuze hebben uit accessoires!

Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Audiogastenboek (gastenboektelefoon). En we zouden Schiet Je Kiekje niet zijn als we ook van de gastenboek telefoon een beleving maken. Uiteraard wordt het Audiogastenboek ook geleverd inclusief continu begeleiding.

Bij SchietJeKiekje.nl vinden we persoonlijk contact en korte lijnen zeer belangrijk. U krijgt bij ons dan ook altijd een vaste contactpersoon en uw wensen en onze mogelijkheden bespreken we graag in een persoonlijk gesprek op uw feestlocatie, op uw bedrijf of bij u thuis!

Kortom: SchietJeKiekje.nl, meer dan alleen een standaard photobooth!

Groet, Madeleine & Michiel
SchietJeKiekje.nl