Veelgestelde Vragen / FAQ

Op deze pagina kunnen jullie het antwoord lezen op de meest gestelde vragen, ook wel FAQ (Frequently Asked Questions) genoemd.

Staat jullie vraag er niet bij of is een antwoord niet duidelijk, neem dan contact met ons op en wij beantwoorden graag al jullie vragen!

Hoeveel props en attributen nemen jullie standaard mee?

Bij onze photobooths “Het opblaasbare Fotohuisje” en “De echte Paardentrailer” nemen wij altijd minimaal 50 feestbrillen, ruim 40 hoedjes en hoofddeksels, echte muziekinstrumenten en een ruim aantal (opblaasbare) andere kleine en grote attributen mee naar uw feest.

Onze photobooth “De authentieke Riksja” wordt standaard geleverd met 2 koffers met photobooth props (attributen en accessoires, zoals leuke hoedjes en gekke brilletjes)

Nemen jullie contact op na reservering?

Na elke reservering nemen wij contact op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek op de feestlocatie. Tijdens dit gesprek bepalen we samen de beste plek voor de photobooth of voor het TukTuk-telefoonhokje met Audiogastenboek. Ook bespreken we samen de details zoals de beste starttijd, het door jullie gewenste ontwerp voor de fotostrip of ansichtkaart (bij de photobooth), de mogelijkheden voor de welkomstboodschap (bij het Audiogastenboek), etc.

Kan ik bij de photobooths kiezen uit een aantal ontwerpen voor fotostrip of ansichtkaart?

Ja, wij hebben keuze uit meer dan 40 standaard ontwerpen voor fotostrips en ruim 30 ontwerpen voor ons ansichtkaartformaat. Tijdens het persoonlijke gesprek tonen wij jullie alle mogelijke ontwerpen. Ook is het mogelijk om het ontwerp voor de fotostrip of ansichtkaart voor jullie op maat te maken, bijvoorbeeld in dezelfde stijl als jullie uitnodigingskaart.

Waar moeten wij zelf voor zorgen?

Voor onze photobooths hebben wij uitsluitend een stopcontact nodig op maximaal ongeveer 20 meter afstand van de plek waar de photobooth komt te staan.. Voor de rest hebben wij alles zelf bij ons.
Voor het TukTuk-telefoonhokje met Audiogastenboek zijn wij zelfs geheel zelfvoorzienend, dus ook een stopcontact of stroompunt hebben we bij het Audiogastenboek niet nodig.

Ons feest is buiten. Welke mogelijkheden hebben jullie voor een photobooth?

Voor buiten hebben wij 2 photobooths beschikbaar: De echte Paardentrailer of De authentieke Riksja. Voor beiden beschikken wij over een professionele (zwarte) partytent welke in een paar minuten opgezet kan worden, mocht het onverhoopt gaan regenen tijdens uw feest. Ook bij felle zon kunnen we besluiten om de partytent te plaatsen.

Is jullie photobooth of Audiogastenboek ook geschikt voor studentenfeesten?

Net als vele collega’s verhuren ook wij onze unieke photobooths en Audiogastenboek niet voor studentenfeesten en studentengala’s. Dit vanwege de kwetsbaarheid van onze apparatuur en attributen, en op basis van ervaringen uit het verleden.