Gaan jullie trouwen? Bezoek dan aanstaande zondag (27 september) de Top Trouwlocatie Landgoed Schinvelderhoeve in Schinveld!

Geniet van de luxe, vrijheid en exclusiviteit van de Schinvelderhoeve!
Graag nodigen we jullie uit voor een bezichtiging, want zien is geloven! Kom naar de Schinvelderhoeve en dompel jezelf onder in de luxe, de vrijheid en de gastvrijheid! Geen enkele bruiloft is hetzelfde, jullie wensen zijn uniek. We nemen ruim de tijd voor onze afspraak, inventariseren jullie unieke wensen en zorgen ervoor dat jullie dag fantastisch verloopt!

Aan de voorzijde ons terras op de binnen cour van de monumentale hoeve. Onze ommuurde binnentuin geeft een warm gevoel, de plek voor de huwelijksvoltrekking! In de zalen voelt u de warmte van het knetterende haardvuur… In de grote tiend schuur voel je de luxe maar ook de warme aankleding zorgt voor de perfecte locatie voor jullie feest! Na het feest zwaaien jullie alle gasten uit vanaf het balkon en gaan jullie naar de bruidssuite!

Meer info:
En op een bruiloft mag een van onze unieke photobooths als entertainment natuurlijk niet ontbreken, dus ook wij zijn zondag aanwezig om je alle mogelijkheden te vertellen en al jullie vragen te beantwoorden!
Uiteraard kunnen jullie onze photobooths ook proberen en krijgen jullie een leuke goodiebag met unieke herinnering GRATIS mee naar huis!
PS: geen mogelijkheid om zondag langs te komen?
Stuur dan een Whatsapp-bericht naar +31438507783 of laat je gegevens hieronder achter en we maken een afspraak voor een persoonlijk gesprek op een dag en tijd als het jullie uitkomt!
Direct reserveren? Vul het reserveringsformulier in en wij nemen zsm contact op!
Mocht u al een datum en aanvangstijd voor uw feest hebben, dan kunt u deze hier invullen. Wij kunnen u dan meteen laten weten of onze photobooth of audiogastenboek op uw datum nog beschikbaar is.
Mocht u al een locatie voor uw feest hebben, dan kunt u deze hier invullen.