10 tips voor de photobooth

Een bruiloft is een dag vol liefde, vreugde en onvergetelijke herinneringen. Een van de leukste manieren om deze speciale momenten vast te leggen, is met een photobooth. In dit artikel geven we jullie 10 tips om het maximale uit jullie photobooth-ervaring te halen, zodat jullie en jullie gasten met prachtige foto’s naar huis gaan die de essentie van jullie grote dag weerspiegelen. Van het kiezen van de juiste achtergrond en rekwisieten tot het aanmoedigen van je gasten om gekke poses aan te nemen, we zorgen ervoor dat jullie photobooth een hit wordt op jullie bruiloft!

Naast de eerder genoemde tips voor een regenachtige bruiloft en 10 tips voor jullie bruiloft, zijn hier ook een aantal tips om van de photobooth een daverend succes te maken.

  1. Thema: Stem het thema van de photobooth af op jullie bruiloft.
  2. Accessoires: Zorg voor leuke en diverse props voor de gasten. Kies je alleen voor de standaard props (op stokjes) die je op vrijwel elke bruiloft ziet of kies je voor een photobooth “next-level” met heel veel hoedjes, brilletjes, muziekinstrumenten, opblaasfiguren, etc.?
  3. Locatie: Plaats de photobooth op een goed bereikbare en zichtbare plek, bijvoorbeeld tegenover de dj booth.
  4. Begeleiding: Overweeg iemand in te huren om de photobooth te beheren, zodat zowel jullie als de gasten volledig ontzorgd worden en optimaal van jullie mooiste dag kunnen genieten.
  5. Foto’s: Bied een directe printservice voor een blijvende herinnering.
  6. Gastenboek: Laat gasten een foto in het gastenboek plakken en er een persoonlijke boodschap in schrijven. Het gastenboek wordt hiermee een fotoboek met de mooiste herinneringen aan jullie feest.
  7. Fotostrip of ansichtkaart: Kies je voor een hippe fotostrip of toch voor een vertrouwde foto op ansichtkaartformaat?
  8. Social Media: Willen jullie de foto’s van de photobooth wel of niet op social media gedeeld hebben? Met een QR-code op de foto’s kunnen jullie gasten de fotostrip gemakkelijk en snel downloaden en delen.
  9. Tijdsduur: Bepaal hoe lang de photobooth beschikbaar is.
  10. Starttijd: De beste starttijd voor de photobooth is direct bij aanvang van het feest.

Met deze tips zorgt u voor een goed georganiseerde en onvergetelijke bruiloft!