Fotostudio

Photobooth ‘Het Fotohutje’ is onze nieuwste photobooth. Deze photobooth is niet zoals ‘Het Fotohuisje‘ of ‘De Paardentrailer‘ voor op uw bruiloft, feest of evenement, maar staat vast opgesteld in onze photoboothstudio in hartje Simpelveld (Parkstad).
In onze fotostudio kunt u niet alleen terecht voor het maken en direct afdrukken van leuke foto’s, maar heeft u ook de mogelijkheid om zelf eens te ervaren hoe een photobooth werkt alvorens u deze huurt voor uw feest of evenement.

Hoe werkt het?

  • U maakt van te voren online een afspraak
  • U komt op het afgesproken tijdstip naar onze photoboothstudio in Simpelveld
  • In de fotostudio zoekt u leuke props en accessoires zoals een hoedje, brilletje, etc. uit (mag, is niet verplicht!)
  • Wij openen voor u de deur van ons Fotohutje en wij zullen u begeleiden bij het uitzoeken van een leuke achtergrond (bijvoorbeeld dat het lijkt alsof u in het bos bent of op het strand) en het maken van de foto.
  • Als u tevreden bent over de foto, dan verlaat u ons Fotohutje en drukken we de foto direct voor u af op onze professionele fotoprinters. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met het resultaat, dan maken we de foto uiteraard opnieuw! Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!
  • U kunt bij ons ter plekke betalen met uw PIN.

Wat kost een photoboothshoot?

Een photoboothshoot in onze fotostudio in hartje Simpelveld kost slechts 7,95 euro en hiervoor krijgt u 4 afdrukken (10×15 cm) en een vergroting (15×20 cm) mee naar huis om zelf te houden of als kado weg te geven aan oma, opa, papa, mama, (peet)oom, (peet)tante, vriend of vriendin. Ook heel leuk voor een verjaardag, moederdag of vaderdag!
Extra afdrukken zijn uiteraard mogelijk. Ook verkopen wij fotolijstjes en kunnen we fotokado’s voor u maken (denk aan een mok met uw foto of een reiskoffer met de foto van uw kleinkind).